ONTDEK WENEN OP DE FIETS

Een stad als Wenen is heel goed geschikt om op de fiets te ontdekken. Het weer is goed genoeg om een groot deel van het jaar aangenaam door Wenen te fietsen. Alleen in de wintermaanden is het wat minder fijn en daarom worden er dan geen fietstours georganiseerd in Wenen. Op de fiets ben je ook nog eens lekker gezond bezig. Je kunt met de fiets meer plekjes ontdekken en zien dan wanneer je in een bus zit. Er zijn volop mogelijkheden om Wenen op de fiets te ontdekken. Je kunt natuurlijk een fiets huren en vervolgens zelf op pad gaan. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Wenen met een ervaren gids die je van alles laat zien en ook veel interessante informatie en tips kan geven.

Fietstours door Wenen

In Wenen kun je deelnemen aan een fietstour die de hoogtepunten van Wenen belicht. Deze fietstocht met superenthousiaste gids kun je reserveren bij Baja Bikes. Dit bedrijf is gespecialiseerd in fietstochten in steden over heel de wereld.

De fietstour die aangeboden wordt is de Wenen Highlights Fietstour. Binnen een tocht van ongeveer drie uur bezoek je de belangrijke bezienswaardigheden van Wenen zoals de Judenplatz, de Hofburg, de Volksgarten, de Albertina, het Kunsthistorisch Museum, de Michaelerplatz en nog veel meer. De tocht concentreert zich vooral op het gebied langs en binnen de ringweg van Wenen. Een redelijk groot deel van de tocht fiets je op uitstekende fietspaden. Wenen is een fietsvriendelijke stad waar men de afgelopen jaren veel geld en aandacht heeft besteed aan het optimaliseren van de infrastructuur voor fietsers.

Reserveren

Vooraf reserveren is een must. Zonder reservering kun je niet mee. Voor de Nederlandstalige Wenen Highlights Tour geldt dat deze soms vrij snel uitverkocht zijn en dat op tijd reserveren daarom wel handig is. Dat is echter zonder risico, want je hoeft niet vooraf te betalen en je mag gratis wijzigen of annuleren. Mocht het weer je niet aanstaan dan cancel je de trip gewoon of je verschuift hem naar een andere dag. Als er regen valt tijdens de fietstocht dan zijn er ook gratis ponchos beschikbaar.

Bekijk de Wenen Highlights fietstocht en reserveer direct online

Fietstour door Wenen